PJ X4240N

PJ X4240N

Visió general

La distància de projecció curta fa que resultin perfectes per a la interacció. I com els projectors poden col·locar-se a 60 centímetres de la pantalla, tot són avantatges: el professor o presentador pot situar-se al front sense que la llum li encegui. L'audiència gaudirà d'una visió clara i sense ombres d'imatges de fins a 140 polzades de mida.

Un kit interactiu opcional amplia encara més les possibilitats. Fàcil de configurar i instal·lar, converteix qualsevol superfície en una pissarra interactiva. Utilitzeu el bolígraf digital sense fil per escriure en pantalla o per navegar i controlar aplicacions de programari, en el panell o mentre es mou per la sala.

Els projectors PJ X4240N i PJ WX4240N de Ricoh ofereixen connexió de xarxes, gestió de dispositius superior i la omodidad de les presentacions sense PC.

Característiques i Avantatges

 • Projecció curta
  Les lents per projecció curta permeten mostrar una imatge de 80 polzades a tan sols 80 centímetres de la pantalla (en el PJ WX4240N). D'aquesta manera, pot gaudir de presentacions en pantalla gran fins i tot en sales petites. Per estalviar espai i minimitzar els obstacles, els projectors poden muntar-se en una paret o al sostre.
 • Disseny amb el panell Back-to-front
  El disseny de 'back-to-front' de Ricoh maximitza els avantatges de la ubicació al capdavant de la taula, situant les interfícies i reixetes de ventilació a la part davantera del projector. D'aquesta manera, la taula quedarà lliure de cables i els participants estaran més còmodes, ja que el soroll del ventilador i l'aire calent es dirigiran cap a fora de la taula.
 • Control automàtic de la brillantor
  Una altra innovació de Ricoh, el control automàtic de la brillantor, optimitza la qualitat de la imatge siguin quines siguin les condicions d'il·luminació. A més, si la brillantor s'ajusta segons la lluminositat, el llum pot durar més temps i es redueixen les emissions de carboni.
 • Kit interactiu
  El xip DLP utilitzat en els projectors PJ X4240N i PJ WX4240N permet la interactivitat. Tot el que necessita per convertir una pantalla de projecció o una simple paret en una pissarra interactiva és el kit interactiu opcional de Ricoh.
 • Cronòmetre de presentacions
  Un cronòmetre digital garanteix que les presentacions no s'allarguin més del previst. Pot mostrar el temps discretament en un racó durant la presentació o ocupant tota la pantalla durant el temps de preguntes.
 • Integració amb l'iPad mitjançant Ricoh Smart Presentar
  Ricoh Smart Presenter és una aplicació de programari gratuïta que permet utilitzar un iPad per controlar presentacions i compartir materials en PDF.