InfoPrint® 5000 MP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

InfoPrint® 5000 MP

  Visió general

  La plataforma multifunció InfoPrint® (MP), que permet estalviar espai gràcies al seu format petit, proporciona una solució de funcionalitat completa que pot facilitar la transició a la tecnologia d'injecció de tinta. Podeu executar ara aplicacions monocromàtiques per a llibres, informes, manuals o altres documents mentre desenvolupa aplicacions en color per al futur.

  Característiques i Avantatges

  • Conversió in situ de models monocromàtics i / o MICR a models a tot color
  • Permet seleccionar les velocitats i fluids que millor s'adaptin a les seves necessitats actuals, i modificar-los a mesura que vagin canviat les necessitats
  • Permet l'ús de MICR en diverses configuracions monocromàtiques o en color, mitjançant combinacions dels models MP i InfoPrint 5000 GP, amb PostScript, PDF o AFP / Intelligent Printer Data Stream ™ (IPDS ™)
  • Millora la precisió de les estimacions de tasques d'impressió i supervisa l'ús de tinta amb la funcionalitat de gestió de tinta
  • Permet la recuperació d'errors a nivell de pàgina i la impressió precisa i coherent en tots els dispositius, gràcies a l'arquitectura d'impressió Advanced Function Presentation ™ (AFP ™) integrada
   • * La velocitat exacta varia en funció dels paràmetres de la impressora, la complexitat dels documents, la configuració del sistema, l'aplicació de programari, l'entorn del sistema, el controlador i l'estat de la impressora. Potser les imatges d'impressora no siguin completes pel que fa a la instal·lació de característiques addicionals amb càrrec extra. Per a més informació, contacti amb nosaltres o el representant comercial del distribuïdor.

  Diversitat de models configurables amb velocitat actualitzable in situ
  Adquireixi el que necessiti en cada moment i protegeixi la seva inversió; podrà actualitzar la velocitat quan ho necessiti.

  Compatibilitat amb colors especificats en entorns Adobe ™ PDF i PostScript ™
  Augmenti la seva flexibilitat per personalitzar documents en configurar un model GP amb un model MP per processar dades amb etiquetes que s'han d'imprimir amb una tinta que no sigui de color negre, cian, magenta o groc; per exemple, en la impressió de dades MICR.

  MICR a petició amb Intelligent Printer Data Stream ™ (IPDS®)
  Estalviï espai i energia connectant un model GP amb tintes de color negre i MICR a un model MP monocromàtic.

  Baix consum d'energia
  Estalviar energia: la plataforma MP ofereix el consum d'energia més baix dels productes de la seva classe.

  Format petit
  Maximitzi l'ús del preuat espai.

  Arquitectura Advanced Function Presentation ™ (AFP ™) integrada
  Millori la impressió a alta velocitat i obtingui una impressió precisa i coherent en tots els dispositius amb recuperació d'errors a nivell de pàgina.

  Tintes de color negre, MICR i a tot color
  Establir el sistema MP per executar tota una gamma d'aplicacions.