PRO C5100S

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

PRO C5100S

Visió General

La Ricoh PRO C5100S és una impressora de baix volum que ofereix uns valors de producció en color excel·lents i assequibles. Està equipada amb les últimes tecnologies, utilitzades en les impressores de gamma alta de Ricoh, per ajudar a reduir els costos operatius i potenciar el rendiment. Alta qualitat d'imatge que garanteix uns resultats professionals, els millors de la seva classe, i també suport a una gran varietat de tipus de paper, inclosos papers pesats i amb recobriment. Tot això li ajudarà a ampliar la seva oferta actual, o promocionar la impressió interna per millorar els ingressos i els beneficis en els tiratges d'impressió de baix volum.

Característiques i Avantatges

Aquesta impressora digital de nova generació ofereix resultats de color impressionants perquè estalviï temps i costos. L'última tecnologia VCSEL i la nova fórmula de tòner li garanteixen una qualitat d'imatge superior, la millor de la seva classe amb fins a 4800dpi, per obtenir resultats professionals de gran qualitat d'imatge, precisa i homogènia.

Produeix 65 pàgines per minut tant en blanc i negre com en color per a una alta productivitat en tiratges de baix volum que li ajudarà a complir amb els terminis de lliurament més ajustats. Permet un registre precís sobre tipus de paper pesats i amb recobriments i admet paper de fins a SRA3 de format, amb el que augmentarà la productivitat i captarà més negoci, com a invitacions i targetes de visita. El sistema millorat de transferència de tòner, juntament amb un versàtil sistema de fusió, lliura uns resultats excel·lents en papers amb textura que poden optimitzar-se encara més per a una millor impressió en sobres i oferir així més oportunitats d'impressió.

La PRO C5100S està dissenyada per maximitzar el temps d'activitat i augmentar els nivells de productivitat, al mateix temps que redueix embussos de paper. Els processos de funcionament i de detecció i solució d'errors són molt senzills per facilitar l'ús. El panell de comandaments independent de gran grandària, amb pantalla d'inici personalizable permet programar accessos directes per a les operacions més freqüents. Inclou l'indicador lluminós d'estat per controlar les operacions des de la distància juntament amb el reemplaçament de tòner sense necessitat de detenir el dispositiu.

La seriï Pro™ C5100S és compatible amb dos tipus de servidors EFI™ Fiery que incorporen l'última plataforma Fiery FS100. El servidor EFI Fiery Embedded, I-22B, s'integra sense fissures i permet simplificar la gestió dels treballs i el color.
El servidor EFI Fiery External, I-42B, incorpora les funcions de l'altre servidor i ofereix un millor rendiment.
El rendiment de l'I-22B és molt alt gràcies al processador Intel de 2,9 GHz, la memòria de 2GB i un impressionant disc dur de 500 GB. L'I-42B amb la seva memòria ampliada de 4GB i un potent disc dur d'1TB, proporciona unes funcionalitats més robustes. Aquestes impressionants opcions milloren la productivitat dels treballs d'impressió complexos i ofereixen opcions d'acabat que li permetran ampliar la seva oferta de serveis i productes i satisfer les necessitats dels seus clients.

Gràcies a les seves reduïdes dimensions, la PRO C5100S necessita molt poc espai per a la seva instal·lació. D'aquesta forma s'adaptarà millor a qualsevol espai de treball sense deixar d'oferir la versatilitat i rendiment de les impressores més grans i més cares.

Aquestes són algunes de les impressionants funcions que ofereix la PRO C5100S de Ricoh:

  • Excel·lent qualitat d'imatge gràcies a la tecnologia làser més capdavantera i a la nova fórmula avançada del tòner que s'utilitza en les impressions d'alt volum de Ricoh
  • Major producció d'impressió en paper d'alt gramatge (texturizado i estucat) per a targetes de visita, invitacions, catàlegs, manuals, etc.
  • Unitats reemplazables per l'usuari (ORU) que permeten un fàcil manteniment i garanteixen un temps de funcionament màxim
  • El catàleg de papers de Ricoh automatitza els ajustos de paper i permet una millor qualitat d'impressió i un ràpid flux de producció
  • Informació addicional
Nombre de còpies