Pro™ C7200s

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

Pro™ C7200s

Visió general

La sèrie Pro ™ C7200s, són les últimes ofertes de productes de Ricoh a la nostra gamma de productes. Aquestes premses de quatre colors d'alta velocitat ofereixen una qualitat d'imatge excel·lent i un rendiment productiu a un preu assequible.

Característiques i Avantatges

Els nous sistemes Pro ™ C7200 poden adaptar-se a les vostres necessitats de producció. Amb un concepte modular, podeu afegir diverses opcions de feeds i acabats en línia per satisfer les vostres demandes de flux de treball. Les operacions d'impressió de producció requereixen una tecnologia fiable i productiva que permet produir resultats d'impressió d'alta qualitat a un cost assequible. Proporcioneu més impressió a casa i obtingueu més control sobre les vostres impressions La producció a casa us permetrà reduir els temps de lliurament, consolidar volums i reduir costos. Compactes, productives i fàcils d’utilitzar, seran el soluton perfecte en qualsevol entorn d’impressió. La sèrie Pro ™ C7200s es pot adaptar per satisfer totes les vostres necessitats de producció.
  • Qualitat d'impressió comparable a la compensació
  • La velocitat total del motor es manté a tots els pesos dels mitjans fins a 360gsm
  • Dúplex automàtic en fulls llargs de fins a 700 mm i 1260 mm en simplex
  • Suport extensiu als mitjans de comunicació, per a diversos suports, com ara textures, sobres, estoc translúcid
  • Configuració modular segons les vostres necessitats
  • Suport multi plataforma amb una varietat de controladors disponibles
  • Informació addicional
Nombre de còpies