Serie Pro™ C7200sx

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

Serie Pro™ C7200sx

Visió general

La sèrie Pro ™ C7200sx és l'última incorporació a l'oferta de producte de Ricoh, et permet destacar entre totes les altres empreses i créixer i ampliar els teus oportunitats d'impressió. Aquestes impressores de cinc colors d'alta velocitat ofereixen una qualitat d'imatge excepcional i un alt rendiment a un preu assequible.

Característiques i Avantatges

La sèrie Pro ™ C7200sx és l'última incorporació a l'oferta de producte de Ricoh, et permet destacar entre totes les altres empreses i créixer i ampliar els teus oportunitats d'impressió. Aquestes impressores de cinc colors d'alta velocitat ofereixen una qualitat d'imatge excepcional i un alt rendiment a un preu assequible. Amb la 5a estació de color, pots afegir un impacte addicional a les teves impressions, ja sigui amb un tòner transparent per realçar els dissenys, la impressió en blanc sobre papers de color, el vermell invisible es pot utilitzar en aplicacions de seguretat d'accés i el groc neó i el rosa neó poden crear un major impacte en la impressió i ampliar la gamma de colors. Aquestes aplicacions estan limitades només per la imaginació.
  • Qualitat d'impressió comparable a l'offset
  • El 5è color afegeix impacte, atractiu i valor a qualsevol impressió
  • Una nova funció et permet imprimir Blanc + CMYK d'una sola passada
  • Velocitat màxima de motor mantinguda amb tots els gramatges de suports fins a 360 g / m2
  • Impressió dúplex automàtica en fulles llargues de fins a 700 mm i 1 260 mm en mode simple
  • Àmplia compatibilitat per a una àmplia varietat de suports, com paper texturitzat, sobres i paper translúcid
  • Configuració modular per adaptar-se a les teves necessitats
  • Informació addicional
Nombre de còpies