Serie Pro™ C9200

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

Serie Pro™ C9200

Visió general

Les últimes impressores digitals de fulla tallada de Ricoh de la sèrie Pro ™ C9200, ofereixen una qualitat sorprenent a una gran velocitat. En omplir el buit existent entre els processos offset i digitals, permeten als usuaris realitzar impressions digitals d'alta qualitat de manera més ràpida i assequible.

Característiques i Avantatges

Els nous sistemes Pro ™ C9200 s'adapten a totes les teves necessitats de producció. Amb un concepte modular, pots afegir una àmplia varietat d'opcions d'alimentació i acabat en línia per satisfer les demandes de la teva flux de treball. En un entorn d'impressió de gran productivitat, tenir o no una plataforma versàtil i productiva pot marcar la diferència entre l'èxit i el fracàs. En imprimir en una àmplia varietat de suports, les impressores digitals de fulla tallada de Ricoh de la sèrie Pro ™ C9200 ofereixen una qualitat sorprenent a una gran velocitat. Aquests equips omplen el buit existent entre els processos offset i digitals, i permeten als usuaris realitzar impressions digitals d'alta qualitat de manera més ràpida i assequible.
  • La qualitat d'impressió és comparable a l'offset
  • Velocitat màxima de motor mantinguda en tots els gramatges fins a 470 g / m2
  • Dúplex automàtic fulles llargues de fins a 1 030 mm i 1 260 mm en mode simple
  • Àmplia compatibilitat de suports, per a una varietat de papers com texturitzat, sobres, paper translúcid
  • Configuració modular per adaptar-se a les teves necessitats
  • Suport multiplataforma amb una varietat de controladors disponibles
  • Informació addicional
Nombre de còpies