SP 230DNw

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 230DNw

Visió general

La SP 230DNw fa que imprimir resulti senzill gràcies a una fàcil configuració, una safata de gran capacitat, connectivitat sense cables i una velocitat d'impressió de 30 ppm. I pots treballar en l'entorn que més s'adapti a tu. La mida compacte de la SP 230DNw és perfecte per a espais petits. Gràcies al baix nivell de soroll, pots centrar-te completament en les teves tasques i aconseguir més productivitat en menys temps. El tambor i el tòner de llarga durada són independents, la qual cosa també ajuda a reduir costos.

Característiques i Avantatges

La SP 230DNw fa que imprimir resulti senzill. Amb una fàcil configuració, una safata de paper de gran capacitat, connectivitat sense cables i una velocitat de primera impressió de només 8,5 segons, pots treballar sense interrupcions. Aquesta silenciosa i compacta impressora t'ajuda a treballar sense distraccions. Amb una producció d'alta velocitat i una safata de paper de gran capacitat, pots accedir als documents que necessitis ràpidament. Perquè la impressió sigui encara més eficient, la SP 230DNw admet connexió amb i sense cable gràcies a tecnologies com AirPrint, Mopria i Google Cloud Print.
  • El nivell de soroll més baix de la seva classe: menys de 49B (A)
  • Velocitat d'impressió de 30 pàgines per minut
  • Interfície LCD fàcil d'utilitzar
  • Capacitat de paper de 60-230 g / m2
  • Impressió de gran qualitat de 1.200 x 1.200 dpi reals
  • Tòner per a 700 pàgines, inclòs en el paquet
  • Informació addicional
Nombre de còpies