SP 330DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 330DN

Visió general

Aquesta és una impressora d'alta productivitat i poc manteniment que ofereix impressió, còpia i escaneig per a entorns de treball compactes. Supervisió i administració: és molt fàcil realitzar tasques com obtenir l'historial d'impressió, configurar els paràmetres de la màquina o configurar els protocols de xarxa. El wifi de 5 GHz opcional redueix la saturació i permet disposar d'una connexió sense fils més estable.

Característiques i Avantatges

La SP330DN presenta una estructura compacta que la converteix en l'opció perfecta per a espais petits, com escriptoris o taulells. Aquest durador dispositiu és fàcil de configurar i utilitzar. Podràs supervisar-lo i administrar-ho tot, des de l'historial d'impressió fins a la configuració de la màquina i dels protocols de xarxa. El WiFi de 5 GHz opcional redueix la saturació i permet disposar d'una connexió sense fils més estable.

Impressora d'alta productivitat que requereix poc manteniment i s'adapta als espais de treball més reduïts. El seu disseny frontal facilita l'accés als controls i a la safata de paper, i la substitució de les peces.

La SP330DN és compatible amb els sistemes operatius Windows, Mac i Linux, i ofereix Wi-Fi opcional (2,4 GHz / 5 GHz).

  • Cartutx de tòner i tambor combinats
  • Amb peces fàcils de substituir i de mantenir
  • Impressió d'alta qualitat en blanc i negre a 1200 × 1200 dpi
  • Disseny compacte que estalvia espai d'oficina
  • Compatible amb Air Print, Google Cloud Print a través de dispositiu mòbil
  • Informació addicional
Nombre de còpies