SP 3710DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 3710DN

Visió general

Les reduïdes dimensions de la SP 3710DN permeten col·locar-la fins a l'espai de treball més petit. Malgrat la seva compacta estructura, aquest dispositiu compta amb una gran quantitat de funcions i funcionalitats, inclosa impressió segura bloquejada i velocitats d'impressió de fins a 32 ppm.

Característiques i Avantatges

Amb un cartutx de tòner capaç de durar fins a un any *, temps d'escalfament de fins a tan sols 26 segons i velocitats d'impressió de fins a 32 ppm, aquest dispositiu ofereix velocitat i productivitat fins i tot per a les empreses i els grups de treball més petits. És compacta, fàcil d'usar, senzilla d'administrar i molt duradora: la manera més rendible d'augmentar la productivitat.

Les reduïdes dimensions de la SP 3710DN permeten col·locar-la còmodament fins i tot en el lloc de treball més petit. Malgrat la seva compacta estructura, aquest dispositiu compta amb una gran quantitat de funcions i funcionalitats, inclosa impressió segura bloquejada i velocitats d'impressió de fins a 32 ppm.

  • Cartutx de tòner de molt llarga durada inclòs (7000 pàgines)
  • Qualitat d'impressió en blanc i negre a 1200 × 1200 dpi
  • Amena pantalla de 4 línies
  • Compatible amb Air Print, Google Cloud Print a través de dispositiu mòbil. Els controladors dels models d'impressora i multifuncionals processen diversos treballs alhora
  • Mitjana de 500 pàgines al mes, amb una cobertura de tòner del 5%
  • Informació addicional
Nombre de còpies