SP 400DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 400DN

Visió general

Si necessita un rendiment elevat i una tecnologia eficient diàriament, aquest és el dispositiu en el qual pot confiar el seu grup de treball o oficina de mida reduïda. Amb les seves opcions d'impressió d'alta qualitat, aquesta innovadora impressora LED A4 en blanc i negre permet l'ús de paper de diferents gruixos, oferint-li la flexibilitat que desitja. Combini aquestes característiques amb la seva durabilitat i la seva relació qualitat-preu, i el seu negoci podrà obtenir un rendiment molt més gran.

Característiques i Avantatges

La impressió de 1.200 x 1.200 ppp i amb una velocitat de 30 ppm ofereix el nivell de qualitat i velocitat que el seu negoci necessita per seguir progressant. I la seva tecnologia de capçal d'impressió LED permet que la impressora sigui més compacta i respectuosa amb el medi ambient, oferint-li la possibilitat de col·locar-la pràcticament en qualsevol lloc, al mateix temps que consum menys electricitat. També li dóna la possibilitat de manejar diferents tipus de paper des de qualsevol safata, mentre que la seva vida útil de 360.000 impressions li permetrà satisfer una demanda elevada amb una impressió de màxima qualitat.
  • Mida compacte, perfecte per a oficines petites
  • Panell de pantalla de 4 línies per a un ús senzill
  • Impressió mòbil des de dispositius intel·ligents
  • La mateixa compatibilitat per a paper amb la safata estàndard i la safata bypass
  • Consum elèctric baix amb la tecnologia d'impressió LED
  • Informació addicional
Nombre de còpies