SP 4510DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 4510DN

Visió general

Amb una velocitat d'impressió de fins a 40 pàgines A4 per minut en blanc i negre, i una resolució de 1.200 x 1.200 dpi, la SP 4510DN respon a les necessitats dels usuaris d'oficina. Per oferir la màxima flexibilitat, la versàtil SP 4510DN imprimeix documents directament des de dispositius iOS o Android. A més, Smart Device Print permet la impressió de documents PDF, imprimeix els textos guardats en el portapapers, i imprimeix els arxius JPG o PDF en altres aplicacions.

Característiques i Avantatges

Tot i que és compacta, la SP 4510DN ofereix una elevada productivitat per un cost total de propietat baix. La capacitat de paper pot augmentar opcionalment per garantir la impressió contínua dels treballs sense interrupcions. El seu cicle de treball llarg permet a la SP 4510DN gestionar treballs d'impressió més grans amb facilitat.
  • USB 2.0, Gigabit Ethernet o connectivitat WiFi opcional
  • Cicle duty de 150.000 impressions mensuals que garanteix un rendiment continu
  • La seva capacitat per a 250 fulls pot augmentar fins a un màxim de 1.600 fulls
  • L'autenticació amb codi d'usuari evita la impressió no autoritzada
  • El seu baix cost total de propietat garanteix una bona relació qualitat-preu
  • Informació addicional
Nombre de còpies