SP 4520DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 4520DN

Visió general

Sempre que necessiti imprimir, la impressora estarà llista. La SP 4520DN és un equip de reduïdes dimensions, ideal per a grups de treball petits i mitjans. Està dissenyada per simplificar la seva forma de treballar i perquè la seva empresa no deixi de créixer gràcies a la seva increïble productivitat, alta velocitat i flux de treball millorat amb la pantalla tàctil de color de 4,3 polzades. A més, ofereix les millors credencials mediambientals de la seva classe i una relació qualitat-preu excel·lent.

Característiques i Avantatges

Gràcies a les seves reduïdes dimensions, aquesta impressora pot instal·lar-se damunt d'una taula o en un racó de l'oficina. Malgrat la seva grandària, la qualitat no es veu afectada. Ofereix una resolució de 1200 x 1200 dpi i imprimeix 40 pàgines per minut a velocitat màxima. La seva pantalla tàctil en color de 4,3 polzades i fàcil d'usar gràcies a l'ús d'icones, li permet afegir accessos directes i personalitzar la seva pantalla d'inici. D'aquesta forma, podrà treure el màxim partit del dispositiu a l'hora de realitzar les tasques més freqüents.

  • Gran eficiència energètica
  • Intuïtiva pantalla tàctil en color de 4,3 polzades
  • Integració amb programari avançat per rendibilitzar al màxim la seva inversió
  • Impressió amb AirPrint o directament des d'una memòria USB
  • Sota cost de funcionament: ofereix un baix Cost total de la propietat

 

  • Informació addicional
Nombre de còpies