SP 5300DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 5300DN

Visió general

Aquesta impressora A4 en blanc i negre està dissenyada per ser ràpida i fiable, i gràcies al seu potent processador Intel de 1,46 Ghz i als seus 2 GB de memòria, podrà completar fins i tot els treballs més complexos d'impressió sense cap tipus de problema. Així que, si està buscant una impressora eficient per a un elevat ús diari, aquest model es convertirà en l'eix central de la producció de documents de la seva empresa, simplement, perquè s'encarregarà de tot el treball encomanat.

Característiques i Avantatges

Si utilitza els seus impressores en tot moment, necessita comptar amb una màquina en la qual pugui confiar. I aquest és el motiu pel qual aquesta impressora A4 en blanc i negre és prou avançada com per oferir totes les funcions que vostè desitja i resistent per ocupar-se de tota la seva producció. El seu disseny compacte fa que l'espai deixi de ser un problema, ja que es pot posar gairebé en qualsevol lloc, i sempre podrà imprimir directament des del telèfon o tauleta, o directament des de les unitats principals utilitzant l'opció IPDS.
  • Mida reduïda
  • Controlador i processador avançats
  • Un dispositiu que gairebé no requereix manteniment
  • Velocitat d'impressió de 50 ppm
  • Respectuosa amb el medi ambient gràcies al seu baix consum energètic
  • Informació addicional
Nombre de còpies