SP 5310DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 5310DN

Visió general

Amb una fiabilitat líder en el seu segment, aquesta impressora l'ajudarà a assolir els nivells d'eficiència i productivitat que espera d'una de les impressores A4 en blanc i negre més ràpides, tecnològicament avançades i duradores del mercat. Gràcies a un potent processador Intel de 1,46 Ghz i als seus 2 GB de memòria, podrà completar fins i tot els treballs més complexos d'impressió sense cap tipus de problema. I està dissenyada per encarregar-se de qualsevol treball.

Característiques i Avantatges

Avançada al mateix temps que robusta, aquesta impressora ofereix una capacitat d'ús senzilla, sent capaç de combinar complexes opcions de producció amb una fiabilitat en la qual pot confiar. De manera que comptarà amb totes les funcions que desitja, incloent la capacitat d'imprimir directament des del telèfon o tauleta, o directament des d'unitats principals utilitzant l'opció IPDS, combinada amb una funcionalitat en el dia a dia a la qual pot confiar la producció de impressió de tota la seva empresa.
  • Mida reduïda
  • Controlador i processador avançats
  • Un dispositiu que gairebé no requereix manteniment
  • Velocitat d'impressió de 60 ppm
  • Respectuosa amb el medi ambient gràcies al seu baix consum energètic
  • Informació addicional
Nombre de còpies