SP 6430DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 6430DN

Visió general

La SP 6430DN és una impressora de blanc i negre A3 que ocupa una superfície mínima, pràcticament la mateixa que un dispositiu A4. Aquesta fiable impressora resulta econòmica tant en el moment de la compra com durant l'ús, ja que necessita molt poca energia en funcionament i fins i tot menys en mode d'espera. Amb impressió a doble cara estàndard i una velocitat d'impressió de 38ppm, es van acabar les esperes.

Característiques i Avantatges

Aquest equip és compatible amb una àmplia gamma de formats de paper, i pemet fins a A3 i gramatge de 220 g / m². La capacitat de paper estàndard és de 600 fulls, amb opció de fins a 2100 fulls des de cinc safates, de manera que la SP 6430DN és capaç de gestionar sense problemes tirades llargues i un ús freqüent. A més, ja no haurà d'esperar prop de la màquina a que surti una impressió solta, perquè la primera impressió es genera en només 6,5 segons.
  • Planta més reduïda de la seva classe per a estalvi d'espai a l'oficina
  • Rendible amb un baix Cost total de la propietat
  • Impressió eficient amb la millor primer impressió de la seva classe en només 6,5 segons
  • Fins 2100 fulls des d'un màxim de 5 safates de paper i capacitat de sortida de 500 fulls
  • Gran compatibilitat de tipus de paper amb admissió de gramatges de fins a 220 g / m²
  • Informació addicional
Nombre de còpies