SP 8400DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 8400DN

Visió general

La robusta Ricoh SP 8400DN està dissenyada per oferir al seu negoci un alt rendiment amb impressions ràpides i una gran fiabilitat. Aquest excepcional dispositiu A3 blanc i negre de 60ppm imprimeix la seva primera pàgina en tan sols 2,2 segons i disposa de múltiples opcions d'acabat, com ara, la manera sense grapes i plegat intern. Gràcies al seu baix consum energètic, aquesta impressora és respectuosa amb el medi ambient i compleix amb els estrictes criteris BAM, oferint un TEC molt baix per ajudar tant a complir les seves metes mediambientals com a reduir costos.

Característiques i Avantatges

La Ricoh SP 8400DN és la primera impressora en blanc i negre amb Smart Operation Panell, una pastilla de 10,1 polzades que facilita l'accés a arxius en el núvol i amplia la funcionalitat del seu impressora amb aplicacions intel·ligents. A més, compta amb una gran capacitat de paper estàndard de 1.200 fulles, admet fins a 4.700, i suporta la impressió en paper de 300 g / m².
  • A 60 ppm, velocitat i fiabilitat es troben en un disseny durador per a un ús intensiu
  • Ús senzill amb el intuïtiu Smart Operation Panell amb pantalla tàctil de 10,1 “
  • Potent controlador per imprimir a tota velocitat fins als treballs més complexos i exigents
  • Versàtil i compacta amb múltiples opcions d'acabat
  • Respectuosa amb el medi ambient ja que compta amb el menor TEC de la seva classe
  • Informació addicional
Nombre de còpies