SP C260DNw

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C260DNw

Visió general

Benvingut a una impressió més fiable, rendible i que ofereix una alta qualitat sempre. La compacta Ricoh SP C260DNw permet a les oficines petites i mitjanes satisfer les teves demandes de negoci modern, on es treballa cada vegada més sota demanda i de forma mòbil. Dissenyada per ajudar-te a gestionar ràpidament pics de treball, aquest atractiu i assequible dispositiu t'ofereix un ampli ventall de funcions per a tot tipus d'impressions en pràcticament qualsevol entorn. Crea impressions de colors vius perquè les teves idees i missatges siguin més impactants i sorprèn als teus clients i col·legues.

Característiques i Avantatges

Les múltiples opcions de connectivitat de la Ricoh SP C260DNw, incloses Mopria, Google Cloud Print, AirPrint, Wi-Fi Direct i NFC, et permeten connectar de forma segura amb el teu dispositiu intel·ligent o tauleta. D'aquesta manera, ganes en mobilitat i eficiència per mantenir com a líder del mercat. També pots escanejar a mòbils directament des d'aquesta màquina amb la seguretat que tots els destinataris rebran la informació que necessiten, on la necessiten. És compatible amb Windows, Mac i Linux.
  • Fiabilitat: la mateixa productivitat durant tot el dia
  • Les últimes tecnologies permeten treballar de forma flexible i mòbil
  • Impressió estàndard professional
  • Adaptable gràcies a totes les funcionalitats d'impressió disponibles
  • Impressió a color de 20 ppm amb una impressionant resolució de 2400 x 600 dpi
  • Informació addicional
Nombre de còpies