SP C261DNw

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C261DNw

Visió general

Alta qualitat d'imatge, colors vius i fiabilitat excepcional. Amb aquesta impressora milloraràs l'eficiència i augmentaràs la productivitat. Tot a un cost inferior al de molts competidors i en un equip compacte. La Ricoh SP C261DNw treballa perquè obtinguis una alta rendibilitat sempre, així com una gran productivitat i flexibilitat. Es tracta d'una impressora multifuncional A4 de sobretaula, compacta i assequible, amb un ampli ventall de funcions que t'ajudaran a fer créixer la teva empresa.

Característiques i Avantatges

Com a resposta a la necessitat actual de les oficines d'un dispositiu fiable en color i d'alta qualitat, la SP C261DNw ofereix un ús continu. Amb una impressió de 20 ppm, aquest robust dispositiu incorpora les últimes tecnologies per a un entorn de treball flexible i facilita el teletreball; a més, ofereix connectivitat segura i impressió amb Wi-Fi Direct i NFC, inclosa la còpia de targetes ID. És compatible amb els entorns Windows, Mac i Linux, i amb les funcions d'impressió mòbil de Mopria, AirPrint i Google Cloud Print. Beneficia't de tots els avantatges que t'ofereix Ricoh.
  • Fiabilitat: la mateixa productivitat durant tot el dia
  • Major flexibilitat i mobilitat gràcies a l'última tecnologia
  • Sorprenent qualitat d'impressió de 2400 x 600 dpi
  • Flexibilitat: múltiples funcionalitats d'impressió que ofereixen més solucions
  • Acabat professional de 20 ppm en color
  • Informació addicional
Nombre de còpies