SP C262DNw

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C262DNw

Visió general

Ideal per a petites i mitjanes empreses, aquest potent model ofereix el millor TCO de la seva classe i incorpora cartutxos de tòner d'ultra alt rendiment. En aquest petit dispositiu trobaràs moltes opcions que despertaran la teva creativitat, gràcies a les múltiples funcions d'impressió en color i a totes les innovacions que incorpora. També ofereix flexibilitat ja que et permet treballar des del mòbil, el portàtil o la tablet sense problemes i estalviar temps. La SP C262DNw t'ofereix l'oportunitat d'optimitzar els fluxos de treball de la teva oficina i de tenir més temps per concentrar-te en fer créixer el teu negoci.

Característiques i Avantatges

Connectivitat i creativitat amb aquest innovador model i la seva impressionant selecció d'opcions d'impressió flexibles com Mopria, Google Cloud Print i AirPrint, juntament amb Wi-Fi Direct i NFC. Una safata de paper opcional permet usar un ampli ventall de diferents papers, el que et permet potenciar la teva imaginació per comunicar els teus missatges. A més d'eficiència, les nostres aplicacions t'ofereixen la possibilitat d'imprimir directament des del teu dispositiu mòbil, així com escanejar des de la impressora al mòbil.
  • Ràpides impressions: fins a 20 ppm
  • Resultats d'alta qualitat: resolució de 2400 x 600 dpi
  • Mida compacte: impressió sense ocupar molt espai
  • Connexió segura a través de Mopria, Google Cloud Print, AirPrint, WiFi i NFC
  • Econòmica: cartutxos de tòner d'ultra alt rendiment que milloren l'eficiència
  • Informació addicional
Nombre de còpies