SP C340DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C340DN

Visió general

Gràcies a la seva versatilitat i velocitat, la impressora A4 en color SP C340DN supera les exigències de la major part de les oficines de mida petita i mitjana. El seu processador d'alta velocitat li permet processar més ràpidament documents grans i el seu baix cost inicial augmenta la productivitat, sense haver de preocupar de les despeses generals. La capacitat d'impressió de grans volums i les opcions de gestió del paper se sumen a la productivitat eficient d'aquest model compacte i fàcil d'utilitzar.

Característiques i Avantatges

Ús senzill gràcies al seu maneig des de la part frontal i a la seva pantalla LCD de quatre línies. La SP C340DN és la companya ideal de pràcticament qualsevol oficina o entorn empresarial. A més, pot beneficiar-se de la tecnologia mòbil tant per Android com per iOS, mitjançant les aplicacions de Ricoh o AirPrint. També ofereix capacitats addicionals amb WiFi Direct (opcional). Gràcies a la seva senzilla connectivitat, els usuaris poden transmetre dades de manera immediata. En resum, es tracta d'un eficient model que ofereix alta qualitat a un baix cost i que pot ajudar a ser més productiu amb menys esforç.
  • Impressió des d'aplicacions Ricoh, així com des AirPrint i WiFi Direct *
  • Àmplia gamma d'opcions de tractament del paper
  • Processador d'alta velocitat (processament molt més ràpid de treballs d'impressió de gran volum)
  • Gran capacitat de paper i velocitat d'impressió de 25 ppm
  • Impressió en color de 1200 x 1200 dpi
  • Informació addicional
Nombre de còpies