SP C352DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C352DN

Visió general

La SP C352DN és ideal per la seva fàcil ús i la seva ràpida impressió A4 en color d'alta qualitat (1.200 x 1.200 dpi a una velocitat d'impressió de 30ppm). La interfície de la seva pantalla tàctil és intuïtiva i fàcil de navegar a més mostra tota la informació clau del treball d'impressió. És compatible amb les plataformes principals. Per a més versatilitat aquest model treballa amb diversos tipus de paper a més de poder imprimir pàgines mida pancarta.

Característiques i Avantatges

Aquesta impressora proporciona la possibilitat d'impressió A4 a 1.200 x 1.200 dpi en color allà on ho necessiti. La connectivitat WiFi Direct opcional li permet imprimir des de dispositius mòbils de forma ràpida i segura sense necessitat de connectar a la xarxa. Disposa de funcions avançades gràcies al panell tàctil de 4,3 polzades personalitzable. Treballi de forma més flexible amb el nostre programari opcional Flexrelease CX i Streamline NX que li permet accedir i imprimir documents directament de manera segura des del núvol. Aquesta impressora té el menor consum d'energia de la seva classe i un s'encén en 7,5 segons per reduir costos al màxim.
  • Pantalla tàctil de 4,3 polzades – funcionament fàcil i intuïtiu
  • Impressió WiFi Direct des de dispositius mòbils a través d'aplicacions
  • 1200 x 1200 dpi – impressió A4 en color A4 d'alta qualitat en una àmplia gamma de tipus de paper a màxima velocitat
  • Estalvi d'energia – redueix els costos d'electricitat i les emissions
  • Impressió des de diversos dispositius a través d'AirPrint i l'aplicació Ricoh Smart Device Print & Scan
  • Informació addicional
Nombre de còpies