SP C440DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C440DN

Visió general

L'avançada SP C440DN té un conjunt de sofisticades prestacions que proporcionen el millor cost total de propietat de la seva classe. Una velocitat d'impressió de 40 ppm combinada amb una impressionant sèrie de funcions de seguretat, opcions de comunicació flexibles i el funcionament ecològic fan de la SP C440DN la solució ideal per a les seves necessitats d'impressió a color. I la manera d'impressió ECOnomy Colour redueix significativament els costos en comparació de la impressió a tot color.

Característiques i Avantatges

Una velocitat d'impressió de 40 ppm li permet beneficiar-se d'una millorada eficiència per a treballs d'impressió. Usant l'opció XPS Direct Print es pot imprimir des d'un PC o fins i tot directament des d'un dispositiu USB sense necessitat d'un controlador aportant una flexibilitat total. Una capacitat màxima de 2300 fulles significa que la SP C440DN pot fàcilment satisfer totes les seves necessitats d'impressió i imprimeix a color etiquetes i fullets.
  • Temporitzador d'encès/apagat i sensor Ressò Night que redueixen els costos de consum d'energia i els costos d'energia
  • Funcions avançades de seguretat com el port NIC2 per a la protecció de xarxes segures
  • Opcions flexibles de suports d'impressió per a totes les seves necessitats
  • La funció ECOnomy Colour que permet la impressió a color a un cost assequible
  • Característiques respectuosos amb el medi ambient per estalviar energia i reduir la petjada de carboni
  • Informació addicional
Nombre de còpies