SP C840DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C840DN

Visió general

Ara ja pot explotar al màxim la seva creativitat, d'una forma més ràpida i efectiva. La innovadora impressora A3 Ricoh SP C840DN ofereix una qualitat d'imatge de 1.200 x 1.200 dpi amb una velocitat d'impressió de 40 ppm. A més disposa d'una interfície personalitzable i intuïtiva que li permet accedir a totes les funcions amb un sol toc. Mai ha estat tan fàcil imprimir. Gràcies a aquesta impressora serà més productiu i més eficient. Aquesta impressora té la capacitat de gestionar tipus de paper de gramatge alt (fins a 300 g / m2), Sr. A3 i banners. Ideal per a grups de treball grans.

Característiques i Avantatges

Imprimiu en color sense necessitat d'externalitzar. La impressora A3 SP C840DN de Ricoh té moltes funcions atractives; la unitat de plegat múltiple interna no requereix d'espai extra i li ofereix diversos tipus de plegat. A més, és l'única impressora de la seva classe que li permet enquadernar documents sense grapes. La connectivitat s'amplia per poder treballar des de dispositius mòbils, i ofereix accés a internet a través d'un navegador directament des del panell d'operacions. El ràpid inici del sistema li estalviarà costos d'energia; aquesta impressora ofereix les millors especificacions mediambientals de la seva classe, de manera que les seves credencials pel que fa al medi ambient seran tan impressionants com la seva productivitat.
  • Pantalla de 10,1 polzades amb el intuïtiu interfície Smart Operation Panell
  • Ràpid processament de dades d'impressió en color gràcies al potent processador Intel
  • Ampli ventall d'opcions d'acabat
  • La més alta capacitat estàndard de paper de la seva classe amb 1.200 fulls
  • Consum d'energia i valor TEC baixos, robusta i fiable
  • Informació addicional
Nombre de còpies