SP C842DN

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP C842DN

Visió general

Aquesta sofisticada impressora de color A3 ofereix millores en flexibilitat, connectivitat i productivitat que permeten obtenir resultats d'impressió increïbles. Potenciï la seva imaginació, i millori el seu flux de treball, gràcies a la qualitat d'imatge de 1.200 x 1.200 dpi amb una velocitat d'impressió de 60 ppm. Tot això és possible des del intuïtiu Smart Operation Panell, que pot personalitzar segons les seves preferències personals. Afegiu un toc d'excel·lència a les seves impressions en paper gruixut (fins a 300 g / m2). Podeu imprimir en ambdues cares, i ampliar les opcions de creativitat amb la impressió de banners (fulles amb una longitud de 126 cm). La connectivitat inclou l'ús des d'un dispositiu mòbil, i accés a internet des del panell a través d'un navegador. Presentem una màquina potent que l'ajudarà a potenciar la seva imatge de marca amb la impressió de treballs increïbles.

Característiques i Avantatges

El ràpid inici permet minimitzar el consum total d'energia (TEC); aquesta és tan sols una de les característiques d'aquesta innovadora impressora que l'ajudaran a estalviar temps, diners i recursos: controli millor els seus costos amb la manera d'estalvi d'energia i el temporitzador d'encesa / apagat. Aquestes funcions han ajudat a reduir el consum d'energia al mínim, i satisfan els estàndards més exigents pel que fa a sostenibilitat. Obtindrà una major productivitat en les tasques d'impressió grans gràcies a una de les capacitats de paper més altes de la seva classe (fins a 4.700 fulls).
  • Intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 polzades amb interfície personalitzable
  • Potent processador Intel per a un ràpid processament del color
  • Unitat de plegat múltiple interna
  • Capacitat estàndard per a 1.200 fulls amb safata bypass addicional
  • Baix consum d'energia, robustesa i fiabilitat
  • Informació addicional
Nombre de còpies