IM 350

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM 350

Visió general

La impressora multifuncional compacta de 35 ppm de Ricoh automatitza els processos documentals del dia a dia i et proporcionen una assistència de sobretaula intel·ligent. El seu panell de comandaments amb pantalla tàctil de 10,1 polzades proporciona un control tàctil precís i, per a estalviar-te temps, l'alimentador de documents integral escaneja originals a doble cara d'una sola passada. La primera còpia està llesta en menys de sis segons, de manera impecable i amb una resolució de 1.200 ppp. Els complexos jocs de documents de diverses pàgines també es produeixen a bon ritme i, utilitzant la grapadora opcional, es poden finalitzar i deixar llestos per a la seva distribució.

Característiques i Avantatges

Gràcies al seu disseny compacte, que permet estalviar espai, i al seu funcionament silenciós, la IM 350 es pot col·locar a l'abast dels usuaris de grups de treball. No fa falta encendre un PC o unir-se a una xarxa d'impressió; els documents es poden enviar a imprimir a la impressora multifuncional intel·ligent directament des de dispositius iOS i Android. Les safates de paper opcionals milloren la productivitat. Els sobres i capçaleres de cartes es poden alimentar automàticament i, atès que és capaç de canviar d'una safata a una altra, la impressora multifunció mai es queda sense paper.
  • Capaç de gestionar de forma intel·ligent tota la teva documentació, pot imprimir, copiar i escanejar
  • El Smart Operation Panell, amb una gran pantalla de 10,1 polzades, simplifica el seu ús
  • Les aplicacions intel·ligents, com la de còpia de targetes d'identificació, automatitzen els processos que més temps requereixen
  • Els documents es poden imprimir directament des de dispositius iOS i Android
  • Els documents escanejats es poden pujar directament a DropBox™ o Sharepoint™
  • El seu disseny compacte i el seu funcionament silenciós permeten col·locar-la a l'abast de la mà
  • Les funcions d'estalvi energètic redueixen el consum elèctric i contribueixen a un baix cost total de propietat
  • Informació addicional
Nombre de còpies