IM 350F

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM 350F

Visió general

Aquesta impressora multifuncional compacta processa de forma intel·ligent totes les activitats relacionades amb documents, inclosos l'enviament i la recepció de faxos. El Smart Operation Panell, amb una gran pantalla de 10,1 polzades, compta amb un conjunt d'eines de flux de treball intel·ligents i aplicacions intel·ligents preinstaladas, com la de còpia de targetes d'identificació, que automatitzen els processos que més temps requereixen. Gràcies a l'alimentador integral, els documents a doble cara s'escanegen d'una sola passada i es poden pujar directament a DropBox™ o Sharepoint™.

Característiques i Avantatges

A més d'eliminar els colls d'ampolla, la IM 350F proporciona la seva primera impressió impecable de 1.200 ppp en menys de sis segons i és capaç de gestionar documents de diverses pàgines a una velocitat de 35 pàgines per minut. Els usuaris de grups de treball poden compartir la solució llesta per a connectar-se en xarxa i, gràcies a la tecnologia mòbil, poden imprimir a i escanejar des de la IM 350F a través dels seus dispositius intel·ligents. Per a protegir la informació, la impressora multifuncional intel·ligent admet l'autenticació mitjançant targeta d'identificació, de manera que documents confidencials poden bloquejar-se fins que tingui lloc aquesta autenticació.
  • La IM 350F pot imprimir i copiar, escanejar a tot color i gestionar l'enviament i la recepció de faxos
  • El panell de comandaments, amb pantalla tàctil intuïtiva de 10,1 polzades, proporciona un control tàctil precís
  • Les aplicacions intel·ligents, com la de còpia de targetes d'identificació, automatitzen els processos que més temps requereixen
  • L'autenticació mitjançant targeta d'identificació facilita la protecció de la informació
  • Els documents es poden acabar de manera ordenada usant l'opció de grapadora fora de línia
  • Les safates de paper d'alta capacitat (opcionals) milloren encara més la productivitat
  • Gràcies a la seva capacitat de canviar entre safates, la impressora mai es queda sense paper
  • Informació addicional
Nombre de còpies