IM 430F

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM 430F

Visió general

Capaç de gestionar de forma intel·ligent tot la seva paperassa, aquesta impressora multifuncional compacta pot imprimir, copiar, escanejar, i enviar i rebre faxos. Impressions impecables amb una resolució de 1.200 ppp produïdes amb rapidesa. La primera impressió està llesta en menys de sis segons i els conjunts de diverses pàgines es produeixen a una velocitat de producció de 43 ppm. El Smart Operation Panell de 10,1 polzades automatitza els processos de documents que més temps suposen. Els originals a doble cara s'escanegen en una sola passada i es poden carregar directament a DropBox™ o Sharepoint™.

Característiques i Avantatges

Els usuaris de grups de treball poden compartir la impressionant funcionalitat i el rendiment de la IM 430F Els documents es poden imprimir directament des de dispositius iOS i Android. Per a salvaguardar la seguretat, la impressora multifuncional admet l'autenticació mitjançant un simple toc i els documents confidencials es poden bloquejar fins que siguin alliberats mitjançant l'autenticació. Mai es queda sense paper gràcies a la capacitat de canvi entre safates de paper opcionals. I, gràcies al seu disseny compacte que li permet estalviar espai i al seu funcionament silenciós, la IM 430F es pot col·locar a l'abast de la mà d'usuaris de grups de treball.
  • Gestiona de forma intel·ligent tots els processos de documents, incloent l'enviament i la recepció de faxos
  • El Smart Operation Panell amb una súper pantalla de 10,1 polzades simplifica el seu ús
  • Les aplicacions intel·ligents, com la de còpia de targetes d'identificació, automatitzen els processos que més temps suposen
  • Elimina els colls d'ampolla, la primera impressió de 1.200 ppp està llesta en menys de 6 segons
  • Els conjunts de documents de diverses pàgines es poden acabar de forma organitzada usant l'opció de grapadora fora de línia
  • Les funcions d'estalvi energètic redueixen el consum elèctric i contribueixen a un baix cost total de propietat
  • És compatible amb l'ús de solucions de flux de treball integrades, com StreamLine NX de Ricoh
  • Informació addicional
Nombre de còpies