IM C2000 / IM C2000 A

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C2000 / IM C2000 A

Visió general

Totalment equipada, aquesta impressora multifuncional A3 intel·ligent amb una velocitat de 20 ppm inclou un alimentador de documents de doble cara (ARDF) i pot imprimir, copiar i escanejar a color. El seu gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades ofereix una intuïtiva interfície multitáctil que simplifica el seu ús. Per a estalviar temps s'activa en detectar presència, la qual cosa permet als usuaris preseleccionar les aplicacions i els ajustos. A més, com incorpora la tecnologia sempre actualitzada Always Current Technology™ de Ricoh, resulta molt senzill descarregar funcions noves.

Característiques i Avantatges

La IM C2000 està equipada amb un alimentador de documents de doble cara (ARDF) que automatitza el procés d'escaneig, ja que dóna la volta automàticament als documents a doble cara i escaneja cada costat d'un en un. La informació digitalitzada es pot distribuir per correu electrònic o guardar-se en una ubicació de xarxa. El dispositiu genera còpies en color d'alta resolució al ràpid ritme de 20 ppm i, amb tots els avantatges que ofereix aquesta impressora A3 multifuncional, es poden crear en la pròpia empresa fullets i pancartes a tot color perfectament acabats, gràcies al finisher opcional.
  • Completa impressora multifuncional A3 a color amb una velocitat de 20 ppm.
  • Membre d'una família d'impressores multifuncionals A3 a color intel·ligents i fàcils d'usar.
  • L'alimentador de documents (ARDF) automatitza el procés d'escaneig, en donar la volta als documents a doble cara i escanejar tots dos costats.
  • El gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades i la interfície d'usuari intuïtiva simplifiquen el funcionament.
  • El finisher sense grapes respectuós amb el medi ambient (opcional) agrupa la perfecció els jocs de documents.
  • La tecnologia sempre actualitzada Always Current Technology™ de Ricoh garanteix que la impressora multifuncional s'adapta als canvis de necessitats de l'empresa.
  • Els models de 20, 25, 30, 35, 45, 55 i 60 ppm comparteixen la mateixa funcionalitat avançada.
  • Informació addicional
Nombre de còpies