IM C2500 / IM C2500 A

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C2500 / IM C2500 A

Visió general

Amb un funcionament silenciós en segon pla, aquesta impressora multifuncional a tot color, amb una velocitat de 25 ppm, atén de manera eficient totes les necessitats documentals. Fàcil d'usar i fiable sense esforços, imprimeix, còpia i escaneja a tot color. Fins i tot té un alimentador de documents (ARDF) que dóna la volta i escaneja automàticament els documents a doble cara. El Smart Operation Panell intel·ligent de 10,1 polzades s'activa en detectar presència. A més, amb la tecnologia sempre actualitzada Always Current Technology™ de Ricoh, poden descarregar-se noves funcions quan siguen necessàries.

Característiques i Avantatges

Com a cervell del teu flux de treball amb documents, la IM C2500 digitalitzarà ràpidament els documents en paper i els guardarà en serveis en el núvol com DropBox™ i Sharepoint™. La impressora multifuncional ofereix emulació PS3, i els nous documents es processen i imprimeixen d'una manera ràpida i precisa en colors vius i amb alta resolució. El finisher intern opcional estalvia espai, classifica els jocs de documents i els engrapa per a preparar-los per a la seua distribució. El dispositiu A3 es pot usar per a imprimir pancartes i pòsters de gran impacte.
  • Impressora multifuncional A3 a color versàtil i eficaç, amb una velocitat de 25 ppm.
  • L'alimentador de documents de doble cara (ARDF) alimenta ràpidament els originals a doble cara per a l'escaneig i la còpia.
  • El gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades incorpora una interfície amb pantalla tàctil intuïtiva i fàcil d'usar.
  • Els documents escanejats es poden reexpedir per correu electrònic, guardar-los en una ubicació de xarxa o carregar-los en un recurs compartit de documents basat en el núvol.
  • Entre les opcions d'acabat s'inclouen un pràctic finisher sense grapes que agrupa la perfecció els jocs de documents.
  • La tecnologia sempre actualitzada Always Current Technology™ de Ricoh permet que les capacitats del teu dispositiu cresquen.
  • Els models de 20, 25, 30, 35, 45, 55 i 60 ppm comparteixen la mateixa funcionalitat avançada.
  • Informació addicional
Nombre de còpies