IM C3000 / IM C3000 A

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C3000 / IM C3000 A

Visió general

Aquesta impressora multifuncional, amb una velocitat de 30 ppm, és un vertader departament d'impressió que atén totes les teues necessitats d'impressió i còpia. El Smart Operation Panell de 10,1 polzades simplifica el funcionament, i permet que els usuaris trien entre diverses aplicacions intel·ligents i apliquen ajustos d'impressió intel·ligents. A més d'imprimir els documents empresarials del dia a dia, pot usar-se per a preparar atractius materials de màrqueting, com a catàlegs, revistes i pancartes.

Característiques i Avantatges

Amb tots els avantatges que ofereix aquesta impressora A3 multifuncional, es poden crear en la pròpia empresa catàlegs i pancartes a tot color personalitzats d'una qualitat excepcional. Perquè les teues comunicacions de màrqueting tinguen més repercussió encara, és capaç d'imprimir completes imatges A3 sense marges amb marques d'impressió en suports SRA3 pesats. Amb el finisher de fullets opcional, la IM C3000 plegarà i enquadernarà a cavallet materials de màrqueting llestos per a la seua distribució.
  • Impressora multifuncional a color a A3 amb una velocitat de 30 ppm que genera impressions de qualitat excepcional.
  • Facilita la preparació de materials de màrqueting atractius, inclosos catàlegs i pancartes, en la pròpia empresa.
  • El Smart Operation Panell de 10,1 polzades simplifica el funcionament, i permet que els usuaris utilitzen aplicacions i apliquen ajustos d'impressió intel·ligents.
  • Entre les opcions d'acabat s'inclou un finisher de fullets compacte que plega i enquaderna a cavallet els fullets.
  • L'alimentador de documents de doble cara (ARDF) automatitza els processos d'escaneig i còpia del dia a dia.
  • Els documents escanejats es poden reexpedir per correu electrònic, guardar-los en una ubicació de xarxa o carregar-los en DropBox™ o Sharepoint™.
  • La possibilitat de descarregar noves funcions, aplicacions i actualitzacions del núvol mantenen el dispositiu al dia.
  • Informació addicional
Nombre de còpies