IM C3500 / IM C3500 A

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C3500 / IM C3500 A

Visió general

Aquesta impressora multifuncional a color, amb una velocitat de 35 ppm, ofereix funcionalitat completa i rendiment fiable i sempre estarà a l'altura. És capaç de respondre sense esforços a totes les teues necessitats documentals: escaneja i distribueix informació, imprimeix i còpia a color, i finalitza els jocs de documents amb uns resultats excel·lents. El Smart Operation Panell de 10,1 polzades simplifica el seu ús. A més, com és compatible amb telèfons intel·ligents i tauletes, els empleats poden connectar-se a ella fàcilment i fer el seu treball.

Característiques i Avantatges

Llest en un instant, el Smart Operation Panell de 10,1 polzades s'activa quan detecta presència, i permet que els usuaris trien entre diverses aplicacions i apliquen ajustos d'impressió intel·ligents. Entrega impressió a color impecable a la velocitat necessària, per a evitar els colls de botella. Els documents en paper s'escanegen a alta velocitat i es poden reexpedir a una adreça de correu electrònic o carregar-los en un servei per a compartir arxius en el núvol. Entre les opcions d'acabat s'inclou un finisher sense grapes híbrid que agrupa la perfecció els jocs de documents per a realitzar l'acabat sense necessitat d'usar les mans.
  • Una impressora multifuncional a color intel·ligent, amb una velocitat de 35 ppm, que atén totes les teues necessitats documentals sense esforços.
  • Escaneja i distribueix informació, imprimeix i còpia en color, i obtingues documents perfectament acabats, llestos per a la seua distribució.
  • Lliurament a tota velocitat impressió a color d'alta resolució (1.200 × 1.200 dpi) amb una presentació impecable.
  • El gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades de Ricoh permet a l'usuari submergir-se en l'ús del dispositiu, té una il·luminació brillant, ofereix una capacitat de resposta instantània i és molt fàcil d'usar.
  • Per a protegir la seguretat, el Smart Operation Panell permet autenticació ràpida basada en targeta.
  • A més, amb l'aplicació Smart Device Connector, els usuaris de l'empresa poden imprimir des dels seus telèfons mòbils i tauletes, així com escanejar des d'aquests dispositius.
  • Quan les necessitats del teu negoci canvien, podràs descarregar noves aplicacions del núvol.
  • Informació addicional
Nombre de còpies