IM C4500 / IM C4500 A

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C4500 / IM C4500 A

Visió general

Aquesta impressora multifuncional a color, amb una velocitat de 45 ppm, és un potent dispositiu que es comporta a la perfecció en totes les disciplines. Inclosa en la gamma estrela de dispositius multifuncionals a color A3 de Ricoh, està dissenyada per a atendre exigents necessitats d'ús elevat i ofereix impressió a color i en blanc d'alta qualitat a velocitats elevades. Equipada amb un servidor d'impressió EFI Fiery opcional, és capaç de generar una qualitat d'impressió que sol associar-se a copisteries professionals.

Característiques i Avantatges

L'intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 polzades està llest en un instant i simplifica el funcionament. La IM C4500 escaneja ràpidament la informació en paper i la càrrega directament en el teu sistema de gestió de documents electrònics. La tecnologia intel·ligent promou el treball mòbil. Els treballadors podran connectar-se fàcilment i imprimir i escanejar amb els seus telèfons intel·ligents i tauletes. L'autenticació ràpida mitjançant un simple toc garanteix la seguretat en tot moment. Els ajustos d'acabat, com la impressió a doble cara, el plegat, l'engrapat i la perforació, es poden aplicar fàcilment des de la pròpia impressora.
  • Impressora multifuncional A3 amb una velocitat de 45 ppm que es comporta a la perfecció en totes les disciplines.
  • El servidor d'impressió EFI Fiery opcional permet un major control de la gestió del color.
  • Per a protegir la seguretat de la informació, el Smart Operation Panell permet autenticació ràpida.
  • Els treballadors mòbils podran connectar-se fàcilment i imprimir i escanejar amb els seus telèfons intel·ligents i tauletes.
  • Els documents digitalitzats es poden guardar en un servei en el núvol o carregar-los directament en el teu sistema de gestió de documents electrònics.
  • Es pot triar entre cinc sistemes d'acabat, inclòs un finisher híbrid que agrupa la perfecció els jocs de documents per a realitzar l'acabat sense necessitat d'usar les mans.
  • Per a atendre les necessitats de tota mena d'empreses, Ricoh ofereix versions amb velocitats de 20, 25, 30, 35, 45, 55 i 60 ppm del mateix dispositiu.
  • Informació addicional
Nombre de còpies