IM C6000

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

IM C6000

Visió general

Aquesta impressora multifuncional a color A3, amb una velocitat de 60 ppm, és un dispositiu d'altes prestacions que ofereix un rendiment excel·lent topall de gamma. És capaç de resoldre les necessitats més exigents i ofereix avantatges reals per al teu negoci. Genera impressions impecables tant a color com en blanc i negre a alta velocitat, per la qual cosa elimina els colls de botella. L'autenticació ràpida protegeix la seguretat de forma rutinària. A més, amb la finalitat d'estalviar temps, els documents a doble cara es poden digitalitzar en una sola passada i carregar directament en el teu sistema de gestió de documents.

Característiques i Avantatges

El Smart Operation Panell de 10,1 polzades de Ricoh simplifica el funcionament. S'activa en detectar presència, i ofereix accés a aplicacions i ajustos intel·ligents. Per a protegir la teua inversió del pas del temps, permet afegir aplicacions noves fàcilment a mesura que les necessitats del teu negoci canvien. A més d'atendre les necessitats d'impressió i còpia habituals, la IM C6000 es pot usar per a imprimir documents transaccionals estratègics, com a factures i notes d'enviament, i processar-los durant la nit per a optimitzar la productivitat.
  • La impressora multifuncional topall de gamma de Ricoh, amb una velocitat de 60 ppm, atén totes les necessitats del negoci.
  • Genera a alta velocitat impressió d'alta resolució tant a color com en blanc i negre.
  • El seu gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades s'activa en detectar presència i ofereix accés a diverses funcions intel·ligents.
  • Els documents digitalitzats es poden guardar en un servei en el núvol o carregar-los directament en el teu sistema de gestió de documents electrònics.
  • Per a aconseguir la màxima disponibilitat del sistema, les factures i les notes d'enviament es poden programar per a imprimir-les de nit.
  • Entre les solucions per a estalviar temps i mà d'obra s'inclouen una unitat de plegat múltiple i un confeccionador de fullets professional.
  • Quan les necessitats del teu negoci canvien, podràs descarregar més aplicacions del núvol.
  • Informació addicional
Nombre de còpies