MP 2555ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 2555ASP

Visió general

L'accés fàcil a documents digitals d'alta qualitat és part integrant de l'eficiència de cada grup de treball. La Ricoh MP 2555ASP de 25 ppm l'ajuda a augmentar la productivitat amb tasques de còpia, escaneig i impressió, a través de capacitats senzilles i intel·ligents, amb documents acabats que afegeixen impacte professional. En aquest dispositiu tindrà un company de treball excepcional tot-en-un.

Característiques i Avantatges

Gràcies a l'excel·lent Smart Operation Panell de 10,1 polzades, que combina un panell de control intuïtiu i de resposta ràpida, amb un potent processador Intel, obté un dispositiu eficient, eficaç i altament productiu capaç de reforçar qualsevol lloc de treball exigent. El finisher híbrid de 1.000 fulles, que inclou acabats engrapats amb grapa i sense grapes, ajuda a la creativitat i la varietat en les comunicacions quotidianes, la qual cosa pot fer una gran diferència no només a transmetre el seu missatge, sinó també a protegir i projectar la seva imatge corporativa.
  • Smart Operation Panell de 10,1 polzades
  • Alimentador de documents d'una sola passada
  • Acabat amb i sense grapes
  • Potent processador Intel
  • Sota consum d'energia en manera de repòs
  • Informació addicional
Nombre de còpies