MP 2555SP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 2555SP

Visión general

L'intercanvi ràpid, precís i fiable de documents d'alta qualitat és fonamental per a l'èxit dels negocis moderns, i la Ricoh MP 2555SP permet als grups de treball ocupats ser productius amb potents funcions fàcils d'usar. Aquest model ecològic i de còmode funcionament ofereix capacitats senzilles però intel·ligents per a fàcilment crear documents amb acabats atractius. Per a un escanejat ràpid, una alimentació de documents avançada i un acabat híbrid, aquesta és una resposta ideal tot-en-un.D1

Características y Ventajas

El *Smart *Operation Panell *Ricoh *MP 2555SP amb panell tàctil de 10,1 polzades intuïtiu i de fàcil visualització ajuda a millorar la productivitat i el flux de treball i el potent processador Intel el porta als resultats desitjats amb major rapidesa. La seva habilitat per a comunicar-se de manera eficaç es veu reforçada per les excepcionals opcions d'acabat en el *finisher híbrid de 1.000 fulles. L'oferta *All-*In-*One inclou acabat amb i sense grapes i l'emulació *Postscript 3 ve de sèrie. Benvingut a la gestió de documents amb estil.
  • Smart Operation Panell de 10,1 polzades
  • Alimentador automàtic de documents a doble cara
  • Acabat amb i sense grapes
  • Potent processador Intel
  • Imprimeix a 25 pàgines per minut
  • Informació addicional
Nombre de còpies