MP 305+ SP / SPF

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 305+ SP / SPF

Visió general

Aquest compacte MFP A4 és ideal per a oficines petites o mitjanes que requereixen la flexibilitat de poder imprimir en A3. Amb una velocitat de 30 ppm, el seu intuïtiu Smart Operation Panell és fàcil d'usar, i li permet gestionar els seus documents directament des del panell. Gràcies al seu funcionament silenciós i reduïdes dimensions, aquest dispositiu és l'elecció perfecta si vol un MFP amb totes les prestacions i que ocupi poc espai.

Característiques i Avantatges

La possibilitat d'imprimir en A3 és solament la punta de l'iceberg. El nou i intuïtiu interfície d'usuari del Smart Operation Panell de 10,1 polzades li permet accedir a l'instant a funcions “”smart”” directament des de la pantalla inicial, la qual cosa simplifica el maneig. Gràcies a l'aplicació de tecnologies innovadores, aquesta màquina extraordinàriament compacta pot adaptar-se sense problemes a qualsevol entorn d'oficina (fins i tot pot instal·lar-se damunt d'un escriptori), i la seva tecnologia exclusiva ofereix un funcionament tan silenciós que la podrà instal·lar en gairebé qualsevol entorn.
  • Smart MFP compacte A4 amb funcionalitat de A3 mitjançant la safata bypass
  • Millora l'experiència de l'usuari gràcies a un funcionament simplificat amb el Smart Operation Panell de 10,1 polzades
  • Funcionament extremadament silenciós que assegura un entorn de treball tranquil
  • Costos operatius baixos amb una configuració tot en un
  • Pot oferir potents capacitats de programari amb solucions de Ricoh com Streamline NX, GlobalScan NX, Device Manager NX, RICOH Scan CX, RICOH FlexRelease
  • Informació addicional
Nombre de còpies