MP 3054 SP / ZSP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 3054 SP / ZSP

Visió general

Amb una velocitat de sortida de 30ppm, la MP 3054SP processa ràpidament les tasques de producció documental i així permet estalviar temps i reduir costos. Gràcies a l'escanejo a tot color de 80 originals per minut, la MP 3054SP és versàtil i permet arxivar electrònicament documents tant en el disc dur de 320GB com enviar-los a l'e-mail, carpeta, USB o targeta SD.

Característiques i Avantatges

La seva grandària compacta i el baix consum d'energia TEC (Consum total d'energia) permeten estalviar espai i reduir els costos operatius en oficines atrafegades. Per evitar l'accés no autoritzat, els documents s'emmagatzemen en la MP 3054SP fins que un usuari autoritzat s'autentica en el panell de comandaments.

  • Els baixos valors TEC redueixen el consum d'energia, els costos operatius i la petjada de carboni (RESSÒ)
  • El sistema Data Overwrite Security sobreescriu automàticament el disc dur per protegir les dades
  • Utilitza paper de fins a 300g/m2 de gramatge i de format màxim A3 per oferir la màxima flexibilitat de suports de paper
  • Amb connexió de xarxa i funcions d'impressió, còpia i escanejo, a més de funció de fax opcional
  • La capacitat estàndard de paper d'1.200 fulles pot ampliar-se a 4.700 fulles
  • Informació addicional
Nombre de còpies