MP 3055SP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 3055SP

Visió general

Fer més, més fàcilment. La digitalització, la còpia i la impressió són components vitals del flux de treball quotidià, per la qual cosa quan pot fer aquestes tasques de forma ràpida, fàcil i fiable a un estàndard impressionant, augmenta l'eficiència de tot el negoci, tant al client com internament. La innovadora multifuncional A3 en blanc i negre de 30 ppm Ricoh MP 3055SP, fa més senzilla i productiva la vida en l'oficina, l'escola i l'espai de treball. Això s'aconsegueix a través de característiques com el Smart Operation Panell, l'escanejat ràpid i alimentació de documents avançada, juntament amb opcions atractives d'acabat híbrid.

Característiques i Avantatges

El Smart Operation Panell de 10,1 polzades de la Ricoh MP 3055SP és intuïtiva i fàcil d'usar, permetent estalviar temps i esforç en les funcions habituals. El panell de fàcil visualització permet als usuaris amb capacitat completa de navegació per Internet, i és fàcilment personalitzable per a acomodar funcions comunes. La guia en pantalla i les previsualitzacions clares ajuden a crear solucions avançades de disseny i acabat, i pot enviar documents entre la Ricoh MP 3055SP i dispositius mòbils. Els costos d'operació es mantenen sota control amb una manera de repòs eficient que minimitza l'ús d'energia automàticament.
  • Smart Operation Panell intuïtiu
  • Diverses opcions d'acabat
  • Potent processador Intel
  • Alimentador automàtic de documents a doble cara
  • Sistema d'inici ultrarápido
  • Informació addicional
Nombre de còpies