MP 3554 SP / ZSP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 3554 SP / ZSP

Visió general

Gràcies a la seva impressió i còpia de màxim 35 fulles per minut, la MP 3554SP, ideal per a grups de treball, estalvia temps i diners amb una gran varietat de funcions de producció documental. La impressió amb un format màxim A3 i de gramatge fins a 300g/m2 assegura la flexibilitat en la producció de treballs. I la resolució d'impressió d'1.200dpi amb suport de la interfície PCL6 produeix documents d'alta qualitat.

Característiques i Avantatges

La gran varietat d'opcions d'acabat de documents inclou un finisher d'engrapat sense grapes per 250 fulles que enquaderna fins a 5 fulles de paper sense grapes i redueix les despeses en consumibles. Escanegi a tot color fins a 80 originals per minut i emmagatzemi els documents escanejats en el disc dur de 320Gb de la MP 3554SP per proporcionar un document server per al grup de treball.

  • La capacitat màxima de 4.700 fulles permet llargs tiratges sense interrupcions
  • Control remot de l'estat del dispositiu mitjançant el navegador per a una fàcil administració
  • Escalfament en sol 14 segons per a un inici ràpid
  • L'autenticació d'usuari prevé l'accés no autoritzat a documents
  • Automàtica, impressió a doble cara tan ràpida com la impressió estàndard, estalvia temps, paper i costos
  • Informació addicional
Nombre de còpies