MP 402 SPF

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 402 SPF

Visió general

El seu grup de treball, petit o mitjà, necessita una impressora multifunció fiable. Especialment si el seu negoci exigeix un rendiment elevat, funcions potents diàriament i també necessita amortitzar la seva inversió: la MP 402SPF dóna resposta a totes aquestes necessitats. Aquesta innovadora multifuncional A4 en blanc i negre, que compta amb un processador Intel, li ofereix la millor relació qualitat-preu disponible en el seu segment i també permet una senzilla integració amb la seva xarxa existent.

Característiques i Avantatges

L'intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 ” ofereix un funcionament senzill mitjançant un sol toc i compta amb totes les funcions que necessita per optimitzar els processos del seu negoci. Amb una funció d'escanejo d'alta velocitat mitjançant l'escàner de doble cara d'una sola passada (SPDF) i la capacitat d'imprimir directament des de dispositius portàtils, aquesta impressora multifunció li permetrà obtenir unes impressions d'alta qualitat, estalviarà temps i li ajudarà a optimitzar el seu flux de treball amb les seves aplicacions de programari ampliades, entre les quals s'inclouen Streamline NX, FlexRelease NX i Enhanced Locked Print NX. La seva grandària compacta permet situar-la gairebé en qualsevol lloc, al mateix temps que les seves potents aplicacions per a la millora de la productivitat aconsegueixen que la seva empresa segueixi creixent.
  • L'intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 ” li permet augmentar la productivitat i millorar el flux de treball gràcies a la seva interfície d'usuari.
  • El nostre alimentador de documents escaneja les dues cares d'una sola passada (SPDF), redueix el temps d'escanejo i li ajuda a ser encara més eficient
  • Una major productivitat amb un processador Intel millorat que, simplement, li permetrà millorar la seva productivitat
  • Ofereix una impressió a alta resolució d'1.200 x 1.200 dpi a màxima velocitat perquè els seus documents sempre tinguin la millor resolució
  • Seguretat millorada gràcies al programari d'autenticació integrat

 

  • Informació addicional
Nombre de còpies