MP 4054 SP / ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 4054 SP / ASP

Visió general

La MP 4054ASP ofereix gran productivitat gràcies a la seva sortida en blanc i negre a 40 pàgines per minut. L'eficiència es potencia encara més amb l'alimentador dúplex d'una passada que escaneja ambdues cares del document original simultàniament. Per aconseguir un funcionament senzill i augmentar la productivitat, un panell personalizable de 9 polzades mostra les preferències de la pantalla d'inici i els ajustos personals de cada usuari.

Característiques i Avantatges

Les seves funcions avançades com l'escanejo en color, fan que la versàtil MP 4054ASP pugui usar-se com una solució completa de processament d'imatges de documents en els entorns de treball d'oficina més exigents. No obstant això, la seva grandària compacta i el seu baix consum energètic estalvien espai i redueixen els costos de funcionament.

  • Funcionalitat de fax opcional
  • L'escanejo A3 en color permet guardar electrònicament els originals en color
  • La funció de control de còpies evita les còpies no autoritzades
  • El seu disseny compacte aporta flexibilitat en tots els espais de l'oficina
  • Els seus valors de consum elèctric total (TEC, per les seves sigles en anglès) redueixen l'impacte mediambiental i els costos d'energia
  • Informació addicional
Nombre de còpies