MP 4055ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 4055ASP

Visió general

Aquesta impressora multifuncional és ràpida, productiva i fiable. La Ricoh MP 4055ASP està dissenyada en cada detall per a ajudar-lo en totes les etapes, des de l'arrencada silenciosa sense distracció fins al panell de control intuïtiu i fàcilment personalitzable, així com l'acabat híbrid de fulles i múltiples opcions de plegat. Aquest model respectuós amb el medi ambient li ofereix capacitats intel·ligents a l'abast del seu dit, dotant-lo de nombroses oportunitats per a crear documents atractius i professionals.

Característiques i Avantatges

El Smart Operation Panell de la MP 4055ASP de Ricoh inclou un intuïtiu i fàcil panell tàctil de 10,1 polzades per a estalviar temps i guanyar eficiència. Disposa d'un potent processador Intel per a ajudar a enfortir la seva productivitat i donar regna solta a la creativitat del seu equip a través de les diverses opcions d'acabat en el finisher híbrid de 1.000 fulles – plegat per la meitat, en Z i solucions de plegat en tres exterior i interior disponibles amb el plegador intern. La connectivitat de dispositius mòbils, a més de l'alimentació excepcional de documents i les prestacions d'escanejat ràpid, se sumen als atractius d'aquest notable dispositiu.
  • Smart Operation Panel de fácil ús (10,1 pulgadas)
  • Múltiples opcions de plegat i acabat
  • Navegador totalment compatible amb Internet
  • Acabat amb i sense grapes
  • Potent processador Intel
  • Informació addicional
Nombre de còpies