MP 5054 SP / ASP / AZSP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 5054 SP / ASP / AZSP

Visió general

La rapidesa de la MP 5054SP amb una sortida en blanc i negre a 50 pàgines per minut, fa d'ella una solució d'alta productivitat que cobreix totes les necessitats de processament de documents amb imatges. Escanejo en color a una velocitat de 80 originals per minut i possibilitat d'enviar els documents al correu electrònic, carpeta, USB o targeta SD. Les tasques rutinàries poden automatitzar-se amb una icona d'accés directe en l'ampli panell de comandaments de 9 polzades en color.

Característiques i Avantatges

El seu escalfament ràpid i la impressió de la primera pàgina en sol 2,9 segons fan que la MP 5054SP s'engegui ràpidament i ofereixi un elevat rendiment en les tasques de processament de documents amb imatges. Un administrador autoritzat pot supervisar el seu funcionament de forma remota, sense necessitat d'atenció per part d'un operador quan es processen treballs de gran volum.

  • Escalfament en sol 14 segons per a un funcionament ràpid i sense esperes
  • Capacitat màxima de paper opcional de 4.700 fulles que permet grans tiratges d'impressió sense interrupcions
  • SmartDeviceMonitor per realitzar la supervisió remota de l'estat del dispositiu a través d'un navegador web
  • Eviti l'accés no autoritzat a determinades funcions gràcies a l'autenticació específica per a cada usuari
  • Unitat dúplex interna amb disseny compacte per estalviar espai
  • Informació addicional
Nombre de còpies