MP 5055ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 5055ASP

Visió general

Transformar la complexitat en simplicitat i claredat és la forma en què l'ajudem a fer el seu flux de treball d'oficina més productiu, més eficaç i fiable. La Ricoh MP 5055ASP li permet administrar còmodament la seva producció de documents en paper i digitals d'alta qualitat, utilitzant funcions i opcions de fàcil ús. Aquest model intel·ligent i personalitzable de 50 ppm pot accelerar els treballs d'impressió, còpia i escanejat, fer front sense esforç amb múltiples opcions de plegat i acabat, fins a documents amb acabats impressionants. Les característiques respectuoses amb el medi ambient, com l'opció sense grapes que redueix l'ús del metall i la manera de repòs de baix consum, s'amplien els beneficis. Aquesta és l'opció ideal per a gairebé qualsevol espai de treball.

Característiques i Avantatges

El panell tàctil de 10,1 polzades, fàcil d'usar, és simplement el començament de moltes atraccions pràctiques que l'ajuden a estalviar temps i augmentar l'eficiència. L'ajuda en pantalla i les vistes prèvies de documents per preparar els acabats i el disseny milloren el rendiment i la funcionalitat, que pot ampliar encara més amb les aplicacions específiques del Application Site de Ricoh. Els documents es poden enviar directament entre el seu multifuncional i dispositius mòbils, i també pot guardar i imprimir fitxers de correu electrònic. El processador Intel maximitza la potència a l'abast de la seva mà, mentre que múltiples alternatives d'acabat, com el finisher híbrid de 1.000 fulls i el plegador intern amb opcions de plegat per la meitat, en Z i triple exterior i interior, ofereixen solucions altament professionals .
  • Panell d'operacions intel·ligents intuïtiu i fàcil d'usar
  • Ràpid amb 50 ppm – primera impressió en només 2,9 segons
  • Navegador d'Internet
  • Acabat amb i sense grapes
  • Accés instantani a aplicacions de flux de treball
  • Informació addicional
Nombre de còpies