MP 5055SP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 5055SP

Visió general

La Ricoh MP 5055SP està dissenyada per ajudar a cada oficina a augmentar la productivitat i millorar el flux de treball, des de subtileses com la ràpida i silenciosa posada en marxa que evita distraccions innecessàries, fins als actius més importants com el panell de control intuïtiu i fàcil de manejar, l'acabat híbrid i la selecció de solucions de plegat. Les capacitats intel·ligents i personalitzables fomenten una major eficiència i creativitat. Les característiques respectuoses amb el medi ambient, com la manera de repòs eficient i l'opció d'acabat sense grapes que redueix l'ús de metall – una solució especialment segura per a ús en escoles i fàbriques – afegeixen valor a l'aposta ja altament professional.

Característiques i Avantatges

La intuitiva y fácil lectura del Smart Operation Panel 10,1 pulgadas de la Ricoh MP 5055SP es sólo una de las características de este sofisticado modelo que ahorra tiempo y mejora la eficiencia. También hay un potente procesador Intel y múltiples opciones de acabado en el finisher híbrido de 1.000 hojas – y opciones de plegado que incluyen soluciones de plegado por la mitad, en Z y plegado triple interior y exterior. La conectividad de dispositivos móviles, además de la alimentación excepcional de documentos y las opciones de escaneo rápido contribuyen a la versatilidad de este modelo excepcional. La impresión de alta calidad, el manejo óptimo del documento y las presentaciones atractivas están aseguradas. .
  • Smart Operation Panell de fàcil ús
  • Ràpida 50 ppm – primera impressió en 2.9 segons
  • Navegador d'Internet
  • Múltiples opcions de plegat i acabat
  • A punt per funcionar en 1 segon
  • Informació addicional
Nombre de còpies