MP 601SPF

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 601SPF

Visió General

La MP C601SPF ofereix una velocitat de 60 ppm, així com un gran Smart Operation Panell de 10,1 polzades. Si està buscant la màxima connectivitat i compatibilitat amb altres dispositius i aplicacions de Ricoh, aquesta és la solució ideal per a totes les necessitats de la seva oficina. I en ser tan versàtil, solament la varietat de treballs que pot realitzar, incloent la capacitat de dur a terme tasques complexes de forma molt més eficient, fa que pugui concentrar-se en el seu negoci amb la tranquil·litat que aquesta impressora li acompanyarà en tots els passos del camí.

Característiques i Avantatges

El Smart Operation Panell de 10,1” ofereix una pantalla d'inici personalizable i un complet navegador d'Internet, per ajudar-li a millorar els seus processos documentals. La seva intuïtiva interfície d'usuari i la connectivitat de la seva Application Site (on pot descarregar aplicacions directament) fan que qualsevol tasca que tingui entre mans li resulti més fàcil. El seu nou processador millorat li permet completar fins i tot els treballs més complexos sense cap inconvenient. I tota aquesta tecnologia funciona en segon pla, de manera que vostè solament nota que la seva productivitat, velocitat i treballs d'impressió milloren i que la seva empresa és cada vegada més eficient.
  • Intuïtiu Smart Operations Panell en color de 10,1 polzades
  • Experiència d'usuari unificada
  • Descàrrega d'aplicacions des del nostre Application Site
  • Impressió fins a 60 ppm
  • Baixos costos de funcionament
  • Informació addicional
Nombre de còpies