MP 6054 SP / ZSP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP 6054 SP / ZSP

Visió general

La MP 6054SP genera una pàgina impresa per segon i ofereix un elevat rendiment dels treballs d'impressió a les empreses que necessitin una producció ràpida. La MP 6054SP no solament ofereix una sortida ràpida, sinó que disposa d'un alimentador dúplex d'una passada que pot escanejar documents a una velocitat de 110 originals per minut o documents a doble cara a 180 originals per minut. L'escanejo a tot color pot comprimir-se amb la funció d'alta compressió de PDF i produeix resultats de qualitat amb una distribució més ràpida.

Característiques i Avantatges

La velocitat bàsica de la MP 6054SP es combina amb les característiques i funcions d'alta productivitat per garantir la màxima eficiència i uns ràpids temps de resposta en la generació de treballs. Entre aquestes s'inclou la priorització de documents enfront dels documents amb errors, de manera que la MP 6054SP no es quedi inactiva i estigui sempre realitzant tasques de processament d'imatges.

  • Sortida A3 en blanc i negre en paper amb gramatges de fins a 300 g/m2 per aconseguir la màxima flexibilitat de suports
  • Resolució d'impressió d'alta qualitat a 1200 per 1200 dpi que garanteix resultats d'impressió professionals
  • Funcionalitat de fax G3 d'alta velocitat opcional
  • Gigabit Ethernet que augmenta la velocitat en entorns d'elevat tràfic de dades
  • La promoció automàtica de treballs prioritza els treballs en la cua d'impressió, saltant-se els treballs amb “errors” per minimitzar els temps d'inactivitat
  • Informació addicional
Nombre de còpies