MP C3004 SP / ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP C3004 SP / ASP

Visió general

Aquest model ofereix una excel·lent fiabilitat, una alta qualitat d'impressió i permet una productivitat constant. Forma part de la nostra emblemàtica gamma de MFP “smart” A3 de color. Preparat per formar part d'un entorn polivalent —compta amb el nostre conegut Smart Operation Panell—, està dissenyat per ajudar-li a augmentar la productivitat a causa de les seves funcionalitats avançades. A més, compta amb un alimentador de documents automàtic, ofereix una velocitat de sortida de 30 ppm per a oficines i un nou processador Intel. L'acabat sense grapes li permet mantenir un baix impacte mediambiental, i la ràpida recuperació des de la manera en repòs i el baix valor TEC suposen un estalvi d'energia però mantenint un rendiment alt.

Característiques i Avantatges

Gràcies a la seva gran connectivitat, pot fer funcionar la seva MFP des de dispositius mòbils, integrar-ho amb smartphones i tabletas independents, i permetre l'accés i la impressió des de pràcticament qualsevol lloc. El Smart Operation Panell en color de 10,1 polzades facilita el treball diari. De fet, fins i tot pot escanejar i guardar documents a tot color directament en el correu electrònic, dispositius portàtils i carpetes, la qual cosa facilita la creació i sortida de documents. Tota aquesta connectivitat s'integra fàcilment en la seva flota de màquines actual, per la qual cosa no solament es maximitza la productivitat de la flota sinó que a més millora el flux de treball general.
  • Smart Operation Panell tàctil i intuïtiu
  • Nou processador Intel que augmenta la productivitat
  • Detector de presència
  • Ofereix 4 opcions d'acabat
  • Acabat professional amb capacitat per a impressió de bàners
  • Informació addicional
Nombre de còpies