MP C307SPF

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP C307SPF

Visió general

En un món cada vegada més connectat, la compacta i potent Ricoh MP C307SPF és la solució ideal per a les petites i mitjanes empreses. De forma ràpida i segura podrà enviar documents a la impressora des del mòbil, compartir amb els seus contactes de l'agenda documents escanejats entre altres opcions de connexió compatibles amb iOS i Android. A més es pot connectar sense necessitat de registrar-les o unir-se a una xarxa.

Característiques i Avantatges

Amb el seu disseny compacte podrà situar la Ricoh MP C307SPF en qualsevol espai de l'oficina i es convertirà en una peça essencial i altament productiva. Aquest eficient dispositiu està dotat d'un potent processador Intel per a major velocitat i esprémer al màxim el rendiment del seu intuïtiva interfície.
  • Alta qualitat d'escaneig, còpia, impressió i fax i velocitat d'impressió de 30 ppm
  • Alta velocitat d'escaneig gràcies al alimentador de documents a doble cara d'una sola passada (SPDF)
  • Intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 “”
  • Cost total de propietat i costos d'impressió reduïts
  • Connectivitat amb dispositius mòbils mitjançant Mopria, AirPrint, Smart Device Connect i Ricoh Smart Device Print & Scan
  • Informació addicional
Nombre de còpies