MP C3504 SP / ASP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP C3504 SP / ASP

Visió general

Aquest model ofereix una excel·lent fiabilitat, una alta qualitat d'impressió i permet una productivitat constant. Forma part de la nostra emblemàtica gamma de MFP “smart” A3 de color. Preparat per formar part d'un entorn polivalent i d'alt rendiment —compta amb el nostre conegut Smart Operation Panell—, està dissenyat per ajudar-li a augmentar la productivitat a causa de les seves funcionalitats avançades. A més, compta amb un alimentador de documents automàtic, i una velocitat de sortida de 35 ppm per a oficines amb un volum d'impressió més alt, així com un nou processador Intel. L'acabat sense grapes li permet mantenir un baix impacte mediambiental, i la ràpida recuperació des de la manera en repòs i el baix valor TEC suposen un estalvi d'energia però mantenint un rendiment alt.

Característiques i Avantatges

Gràcies a la seva excel·lent connectivitat, pot fer funcionar la seva MFP des de dispositius mòbils, integrar-ho amb smartphones i tabletas, i permetre l'accés i la impressió des de pràcticament qualsevol lloc. El Smart Operation Panell en color de 10,1 polzades facilita el treball diari, mentre que les opcions mòbils i flexibles ho fan molt més intuïtiu. De fet, fins i tot pot escanejar i guardar documents a tot color directament en el correu electrònic, dispositius portàtils i carpetes, la qual cosa facilita la creació i sortida de documents. Tota aquesta connectivitat s'integra fàcilment en la seva flota de màquines actual, per la qual cosa no solament es maximitza la productivitat de la flota sinó que a més millora el flux de treball general.
  • Smart Operation Panell tàctil i intuïtiu
  • Nou processador Intel que augmenta la productivitat
  • Detector de presència
  • Ofereix 4 opcions d'acabat
  • Acabat professional amb capacitat per a impressió de bàners
  • Informació addicional
Nombre de còpies